Ако не четете този имейл, може да го видите тук
 
Бизнес новини
20 Юни 2014 / брой 25
Новини от седмицата
Акценти
Властелини на държавата или повелители на мухите?
Властелини на държавата или повелители на мухите? Битката между титаните Пеевски - Цветан Василев отеква в държавата

И продължава с нови и нови серии. Коя от коя по-интересни и скандални, а вярната публика дъх не може да си поеме в очакване на поредната сензация.

 

Политически сюрреализъм от седмицата
Политически сюрреализъм от седмицата
КСНС произведе поредица от халосни изстрели и един ефективен - остави правителството на Орешарски да мъчи държавата поне до август. За да има време за замитане на следи, сглобяване на финансови схеми и поставяне на "пехотни мини".
Гунев спестил за година 285 000 от заплата...
Гунев спестил за година 285 000 от заплата... Да използвам случая с вниманието към БНБ, за да припомня, че началниците там взимат по 30-50 хиляди лева месечна заплата, което е повече от възнаграждението на управителя на ФЕД, написа Добри Божилов в мрежата. Крайно време е някой да обясни защо е възможно да съществуват такива огромни ДЪРЖАВНИ заплати!


Що е то "толерантен" реваншизъм
Що е то "толерантен" реваншизъм Ще бъдем "екзистентни", "те с мекия ятаган, ние с мекия кинжал", обеща Борисов.

ГЕРБ няма да участва в консултациите между парламентарните партии идната седмица за определяне дата на избори, съобщи Бойко Борисов в четвъртък, след като Законът за МВР бе включен в програмата на Народното събрание.

Истината за българските сериали (И защо вече няма да ги има)

Истината за българските сериали (И защо вече няма да ги има) В частните телевизии се работи с 1/3 от парите на БНТ

Този текст е провокиран от въпроси във фейсбук, на които се опитах да отговоря максимално изчерпателно. Някои поискаха да знаят защо в сериалите ни главните герои не са примерно от квартал „Банишора“, а са винаги адвокати, мафиоти, ченгета,
 

Бъдещите смартфони ще имат проектори за холограми

Бъдещите смартфони ще имат проектори за холограми Компанията Ostendo Technologies експериментира с разработването на ново поколение иновативни проектори, които да бъдат толкова малки, че да намерят място в мобилните ни устройства. Проектът се развива доста бързо и нейните представители се надяват да са готови с първите 2D прототипи до лятото на следващата година. 

Как да повишим сигурността на профилите си в социалните мрежи

Как да повишим сигурността на профилите си в социалните мрежи Много потребители не се интересуват достатъчно от мерките за сигурност в социалните мрежи, тъй като идеята им се вижда скучна. Ако ви хакнат профила обаче ще си имате сериозни неприятности.
Мария Шарапова с нов аромат
Мария Шарапова с нов аромат Тенисистката печели милиони от реклама

Любимата на Григор Димитров може моментално да спре с тениса и да се изхранва само от реклами, без да усеща никакви финансови лишения. Новият й парфюм създал истински фурор сред почитателите на рускинята.


b2b Media | b2bmedia.bg

Ако не желаете вече да получавате този newsletter, моля направете го тук
Copyright b2bmedia.bg